Vasárnapi hirdetésünk

2017 szeptember 17.
Vasárnapi hirdetésünk

2017. szeptember 17.

Áldjad, lelkem, az Urat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled! (Zsolt 103,2)

Szentháromság ünnepe utáni 14. vasárnap

Gyülekezeti alkalmak: az Aliansz imaközösség ma este 18 órától tartja alkalmát a Színház utcai Metodista imateremben.

Malik Péter iktatása 2017. szeptember 17-én 16 órakor lesz a Nyírteleki Gyülekezetben.

A pócsi Máriától a lettországi kolostorig címmel vetített képes előadás, beszélgetés lesz szeptember 21-én csütörtökön 16 órától a Városmajori Művelődési Házban – Városmajor u. 5 sz. alatt. Közreműködik többek között Görög Zoltánné Hajnalka a FÉBÉ Evangélikus Diakónissza Egyesület elnőke.

Emmaus Szeretetotthon felszentelésének 24. az Emmaus templom 12. évfordulója alkalmából szeptember 23-án szombaton 10 órától hálaadó nap lesz.

Új óvodásainkat áldjuk meg szeptember 24-én jövő vasárnapa nagytemplomban a 10 órai istentiszteleten és a kicsik műsorral is készülnek... Minden felsorolt alkalomra szeretettel hívjuk a testvéreket.

Evangélizációs sorozat lesz „A hívő élet ajándékai” címmel szeptember 25-28-ig hétfőtől csütörtökig a református templomban. Igét hirdet Végh Tamás református lelkész. A négy nap témája a kijáratnál elhelyezett szórólapokon elvihető.

Az országos evangélizáció október 14-én szombaton lesz megtartva a Budapest Deák téri templomban, melyre buszt indítunk. Jelentkezni szeptember 30-ig a lelkészi hivatalban lehet a 3.800 Ft-os buszköltség befizetésével. Jó lenne, ha minél többen vennének részt a testvérek ezen a szép és különleges alkalmon. A nap programja a hirdetőkben olvasható és a kijáratnál elhelyezett szórólapon elvihető.

Kedves szülők, keresztszülők, gyermekük keresztelésekor fogadalmat tettek, hogy az evangélikus egyház segítségével keresztény nevelésben fogják őt részesíteni. Ezért felhívjuk figyelmüket, hogy október elején elkezdődik a konfirmációi oktatás, amelyre szeretettel várjuk a 12. életévüket betöltött gyermekeket. A foglalkozások helye, időpontja majd a hirdetőkben és a honlapon olvasható lesz.

Kőrösi Szabó István és Somogyi Zoltánné Margó édesanyja Margit néni elköltözésének ideje elérkezett az elmúlt héten. Isten irgalmában és megtartó erejében bízva valljuk meg Krisztus győzelmét a halál fölött és hálaadással emlékezünk.

Események